F 430 & 612 Scaglietti са хита
Известие
Collapse
No announcement yet.
И Ferrari с ръст в продажбите за 2006
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от MONIТтоя новия 8 цилиндров двигател
П.С. Тоя 8мак е малко по-добър от 10ака на Ламбо98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от MONIТтоя новия 8 цилиндров двигател
П.С. Тоя 8мак е малко по-добър от 10ака на ЛамбоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Е вие много бързате. Полека я карайте - първо 4, после 6,8 и накрая 12. За повече нема смисъл. Що бе монка, на Фиораното кво му е ? Да не говорим за Скалиети-то къф е сладур
Немога да преценя МЦ12 Корса (да не се бърка с големите 3 цилиндрови лимузини) или ФФХ ми харесва повечеМай е Корсета
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoЕ вие много бързате. Полека я карайте - първо 4, после 6,8 и накрая 12. За повече нема смисъл. Що бе монка, на Фиораното кво му е ? Да не говорим за Скалиети-то къф е сладур
Немога да преценя МЦ12 Корса (да не се бърка с големите 3 цилиндрови лимузини) или ФФХ ми харесва повечеМай е Корсета
ма незнам дали да е Ббураго или мачбокс
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от NasoЕ вие много бързате. Полека я карайте - първо 4, после 6,8 и накрая 12. За повече нема смисъл. Що бе монка, на Фиораното кво му е ? Да не говорим за Скалиети-то къф е сладур
аз си взех 2
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от NasoЕ вие много бързате. Полека я карайте - първо 4, после 6,8 и накрая 12. За повече нема смисъл. Що бе монка, на Фиораното кво му е ? Да не говорим за Скалиети-то къф е сладур
аз си взех 2
П.С. Тия от шел даже бяха с допълнителна нитро система до колкото си спомням98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
Comment